Jutge de Pau - Mestre de Cerimònies

Represento el personatge de Jutge de Pau des de 1995.
 
Faig realitat la teva cerimònia ideal representant el Jutge de Pau que tu desitgis. Vosaltres decidiu el to de la vostra cerimònia. En català, castellà o bilingüe. Represento els Jutges de Pau més diversos al gust dels nuvis: Des del formal i entranyable regidor, al emotiu jutge de pau, passant pel divertit, el gay, el capellà, el despistat o sapastre, fins a l'excèntric Mister Bean, etc.

ANIMACIÓ DE NOCES

Un equip de col·laboradors professionals, actors, músics i balladors us oferim la possibilitat d'animar amb personatges i amenitzar amb música la vostra celebració de Noces.
D'aquesta manera aconseguireu una festa original, divertida i inoblidable pels vostres convidats.
Imagineu-vos tots els moments que poden ser animats i veure l'agradable sorpresa que poden tenir els convidats en qualsevol moment de la celebració.

UNA PARTICIPACIÓ ORIGINAL

Envieu la participació de noces amb la vostra simpàtica caricatura. O bé obsequieu els convidats amb una caricatura d'ells mateixos durant la festa.

UNA BENVINGUDA INESPERADA!

Un cop arribat el dia, la rebuda i benvinguda dels convidats mentre s'esperen, pot ser molt entretinguda amb el guàrdia de seguretat fictici, que els rep amb escorcolls i amb bromes divertides. 

LA CERIMÒNIA DEL CASAMENT

La part més important, la cerimònia del casament pot ser tant entranyable emotiva o divertida com vulgueu els nuvis. Vosaltres decidiu el to i l'ambient. Des de 1995 fem realitat la vostra cerimònia ideal representant el Mestre de Cerimònies que desitgeu. Des del formal i entranyable regidor, al emotiu jutge de pau, passant pel divertit, el gay, el capellà, el despistat o sapastre, fins a l'excèntric Mr. Bean, etc. A més a més oferim diversos rituals extra que fan molt especial i memorable la cerimònia. 

APERITIUS MUSICALS

Durant l' aperitiu , o si ho voleu, durant la benvinguda, els convidats poden escoltar grups de músics de diferents estils. Des de la banda de dixieland, jazz o swing, al combo de música tradicional cubana, passant per la bossanova, el blues, o la música d'orquestrina. També la música clàssica hi pot ser present en duet, trio i quartet, amb o sense cantant. 

APERITIUS AMB PERSONATGES FICTÍCIS

En canvi, si durant l'aperitiu voleu entretenir els convidats amb els nostres personatges característics, en tenim a desenes. Com ara el “tuno” despistat o la parella “fashion” que fa caricatures o la ex-novia falsa autoconvidada, o el mim-fotògraf, etc. 

ÀPATS ENTRETINGUTS!

Durant l' àpat , uns cambrers ficticis o un convidat fals divertiran al personal amb situacions còmiques i bromes a part de provocar el riure o somriure contínuament als convidats. 

UN PASTÍS SORPRENENT!

Als postres us oferim una idea original i exclusiva per l'entrada del pastís. El rapte de la núvia (o del nuvi) per part d'un pirates que lluiten amb esgrima d'espases i fan que el nuvi (o la núvia) lluiti per alliberar-lo. Podeu imaginar les cares i rialles de la gent quan animen al valent/a a rescatar-lo. En acabat tallen el pastís amb l'espasa. 

AL BALL, DIVERTIU-VOS!

Arribats al Ball , tenim disc-jockey i discoteca mòbil per a la festa final. I què millor que tothom surti a ballar a la pista. Una parella de balladors professionals us animaran a ballar els balls llatins de moda: txatxatxà, merengue, bachata i la salsa. Si voleu donar la sorpresa final, apreneu a ballar el vals tradicional amb unes poques classes particulars impartides per professors de balls de saló. I si sou més atrevits podeu provar-ho amb el bolero, el txatxatxà, foxtrot o el pasdoble.   

Ja veieu les moltes possibilitats de convertir els dia més important de la vostra vida en una fantàstica festa memorable i inoblidable. Podeu contractar la animació que us agradi individualment o un paquet amb varies opcions. 

FELICITATS I QUE COMENCI LA FESTA!!